VERTALEN & TOLKEN

Heeft u een vertaling of een tolk nodig van het Italiaans naar het Nederlands of Engels en andersom? Voor vertalingen en tolk bent u bij Corso italiano aan het juiste adres.
Met mijn ruim 12 jaar opgedane ervaring, met zowel juridische, financiële als commerciële teksten/gesprekken, maakt van mij een professionele en betrouwbare vertaler en tolk.

Vertalen en tolken Italiaans, Nederlands en EngelsVERTALEN
Ik verzorg vertalingen van en naar het Italiaans en Nederlands of Engels op een deskundige en professionele manier op de volgende vakgebieden:

  • Juridisch (b.v. notariële akten en transacties, algemene voorwaarden, huwelijkse voorwaarden, geboorte-en trouwakten, statuten, testamenten, volmachten, etc.);
  • Financieel (b.v. jaarrekeningen, verzekeringspolissen, kwartaal- en halfjaarberichten, pensioenregelingen en fiscale rapporten, etc.);
  • Commercieel (b.v. websites, brochures, speeches, brieven, advertenties, presentaties, nieuwsbrieven, persberichten, productspecificaties, trainingsmaterialen, etc.)
  • Kwaliteit, ISO certificeringen.

TOLKEN
Ik ben gespecialiseerd in consecutief tolken. Bij consecutief tolken luistert de tolk naar een deel van de boodschap in de brontaal en wacht op een pauze om vervolgens het stuk tekst te vertalen naar de doeltaal. Dit kan in de vorm van een gesprek, verhoor, debat of vergadering als intermediair tussen spreker en luisteraar, of verkoper en inkoper, op locatie of telefonisch. Consecutief tolken worden ook verbindingstolken of gesprekstolken genoemd.
Het uurtarief is mede afhankelijk van de gelegenheid waarvoor ik als tolk word vereist.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de tarieven voor vertalen en/of tolken van het Nederlands of Engels naar het Italiaans en andersom, vraagt u dan geheel vrijblijvend uw offerte bij mij aan.