CONVERSATIE

In deze Conversatiecursus Italiaans wordt gewerkt aan het verbeteren van de gesproken taal, uitspraak en de uitbreiding van de woordenschat. Grammatica komt in de conversatieles Italiaans ook aan bod, maar op een marginale manier. De nadruk ligt op het zelf spreken en, aan de hand van korte teksten over actuele, culturele, maatschappelijke onderwerpen en nieuwsflitsen, leer je om te formuleren zoals de Italianen het doen.

Tijdens de conversatieles spreken we daarom uitsluitend Italiaans. Er wordt ook aandacht gegeven aan luisteren, lezen, de Italiaanse cultuur en haar samenleving, land en volk, literatuur, cinema, reizen én de laatste nieuwtjes uit Italië, want: “essere italiani è un lavoro a tempo pieno!”
De conversatiecursus Italiaans is bedoeld voor mensen die minimaal taalniveau A2 hebben afgerond en verder willen tot C2 taalniveau.

De conversatieles Italiaans duurt 1 uur, daardoor komt de spreekvaardigheid Italiaans ten goede. Het kan in Enkhuizen bij Corso Italiano maar ook online.

Ne parliamo? Wil je meer weten of twijfel je of jouw kennis van het Italiaans aansluit bij deze cursus? Bel of mail even om te overleggen.